New Step by Step Map For su tesisatçısı

Wiki Article

Dolayısıyla bu cihazı kullanan tesisat ustalarıyla iletişime geçerek sorunu çözebildik. Bu cihazları araştırırken sizinle de konuşmak istedim. Aşağıda listelediğim en iyi su kaçak tespit cihazı markaları için tek başıma karar vermedim. Evimize gelen usta ve kullanıcı yorumlarını da gözettim.

Kalorifer borularında meydana gelen su kaçağı sessiz ve uzun süre fark edilmeyebilir. Siz erken fark ettiğiniz için şanslı sayılırsınız.

Banyoda su birikmesi, banyo giderinde tıkanıklık olduğu anlamına gelir. Evet, bu durumda alt katın tavanından su geliyor olabilir. Ancak bu durum tıkanıklık ile ilgili değil. Banyoda bulunan fayanslardan kaynaklanan bir durum olur. Banyoda bulunan fayansların aralarında derz dolgu bulunur.

Kaçağın nereden kaynaklandığı veya hangi duvardan, zeminden geldiği anlaşılmamaktadır. Kimi zaman kırmadan su kaçağı tespiti yaparken gereksiz tadilatlara girilse bile, yine de doğru kaçak tespiti

Su kaçağı tespit yöntemlerinde artık en ileri teknolojilerin kullanılıyor olması nedeni ile etrafa herhangi bir zarar verilmeyerek kolayca kırmadan su kaçağı bulma ve tamir işlemi yaparak sizlere ekstra maliyetler çıkarmamaktadır.

Yeni bir daire satın aldım, dairenin üst katından bizim dairemizin banyosuna su akıyor ama sürekli değil, ara ara su geliyor ve üst katta ki daire kullanılmıyor, daire sahibi ile iletişim kurduk su vanalarının kapalı olduğunu söyledi, acaba üst daireden değil de bir üst daireden geliyor olabilir mi, bunun testini nasıl yapıyorsunuz ? Esenyurt kıraça tespit hizmetiniz var mıdır ?

Petek altında sürekli rutubet oluşuyorsa bu durum kalorifer borusunda su kaçağı olduğu anlamına gelebilir. Kalorifer borularında su kaçak tespiti su kaçağı meydana geldiğinde aşırı bir su kaçağı tespiti belirti meydana gelmez.

Su kaçak tespitinde en önemli husus arızanın tam yer tespitini yapabilmektedir. Örneğin su sızıntısı zeminde olsa bile bazen aynı ses duvar kısmında duyulabilir ki cihaz kalitesi kadar ustanın da tecrübesi çok önemlidir.

Duvarda nemlenme veya ıslaklık var işse sebebini bulamıyorsanız gelişmiş cihazlarla kontrol edilmesi gerekmektedir. Mersin su tesisat firması olarak gelişmiş cihazlarımız ve deneyimli ustalarımız ile profesyonel hizmet sunmaktayız firmamızla su kaçak tespiti iletişime geçin duvarlarınızda oluşan nemlenme ıslaklıkların nereden geldiğini Web olarak bulalım Duvardaki Su Sızıntısı Nasıl Tespit Edilir.

Cevap : Hasan bey boyalı su yöntemi genelde pis su kaçağı tespitinde cihazları olmayan tesisatçılar tarafından yapılmaktadır. Tespit işlemi mutlaka su kaçağı tespit cihazı ve uzman su kaçağı ustası tarafından yapılmalıdır.

Su kaçağı olduğunda seramikleriniz arasındaki derzler renk değiştirmeye ya da zeminde ister kuru su kaçak tespiti ister ıslak olsun yüzeye su çıkmaya başladıysa bir yerde su kaçağı olduğuna emin olabilirsiniz.

Yada pimaş hattında meydana gelen su kaçağını renginden veya kokusundan su kaçağı tespiti tahmin edebilirsiniz. Bu tahminleri hemen her kişi ve tesisat ustası yapabilir ancak sorunun tam noktası ancak cihazla su kaçağı tespiti yapılarak anlaşılır.

Ertesi sabah 09:00 da firma görevlisi Mehmet Ali bey arayarak, randevu saatinde adreste olacaklarını, uygun olup olmadığımızı sordu ve tam belirtilen saatte özel ekipmanları ile evimde oldular.

Bu işlemler için ekstra bir ekipmana gerek duyulmaz mevcut ekipmanlarımız ile kaçak su bulma işlemini kolayca yapabiliriz. Bazen uğraştırıcı ve can sıkıcıda olsa tüm su kaçağı sorunlarınız için artworkık Tıkanıklık Merkezi var.

Report this wiki page